Over ons

Floow Travel is in 2006 opgericht door Maarten Lips met als doel om goede, betaalbare en snel wisselende reisproducten online aan de reisbureaus aan te bieden. Door koers te houden en continu in te spelen op de vragen van de markt is Floow Travel uitgegroeid  tot een populaire reisorganisatie. In 2016 lanceerde Floow Travel het innovatieve Virtuele Tour Operating systeem ‘Floow Dynamic’.

Floow Dynamic

De ‘Virtuele Tour Operating (VTO)’ Floow Dynamic is een vorm van dynamic packaging, waarbij volautomatisch losse, door verschillende leveranciers uitgevoerde reisdiensten kunnen worden gecombineerd. Dit wordt gepresenteerd als een compleet pakket en biedt daarmee een mogelijkheid beter in te spelen op de individuele klantwensen.

Snel en actueel productaanbod

Het vrijwel onuitputtelijke productaanbod speelt continu in op de steeds veranderende vraag van de klant. Het aanbod wisselt daardoor snel en is altijd actueel. De klant vraagt en Floow Travel levert; eigen vervoersreizen, wintersportarrangementen, buspendels naar Spanje, vliegreizen naar Turkije of een 3-daagse trip naar Malta. Floow Travel werkt uitsluitend via de reisagent.

Fluid pricing model

Het unieke systeem van Floow Travel biedt de reisagent uitstekende commissies maar ook mogelijkheden voor een ‘Fluid Pricing Model’ waarbij het reisbureau de eigen marge kan bijstellen. Dit fluid Pricing Model was ooit de basis van de naamgeving van de organisatie: Floow Travel.

Service Centre

Floow Travel is het service centre voor diverse touroperators uit binnen- en buitenland. Callcenter, clientenservice, systeemtechnische ondersteuning en marketing zijn slechts een kleine greep uit het serviceaanbod.

Vragen of wensen

Bij vragen of specifieke wensen kunt u vertrouwen op de reisprofessionals van Floow Travel.  Neem daarom gerust contact met ons op, wij helpen u graag!